Despre companie HotFrost

Primul dozator HotFrost a fost pus în vânzare la 13 august 2003. Această dată este considerată a fi ziua de naștere a mărcii HotFrost.

Compania noastră are plăcerea de a introduce produsele HotFrost în Moldova.
În ultimii ani am devenit lider de piață în rândul angrosiștilor de dozatoare. Lista clienților noștri obișnuiți este în continuă creștere.

Printre clienții noștri se numără lanțuri de magazine naționale și regionale, companii de apă și magazine online. Am câștigat în repetate rânduri licitații pentru furnizarea de dozatoare către clienți publici și privați mari.
 

Echipamentele sub marca HotFrost s-au impus și au câștigat încrederea consumatorilor moldoveni. Astăzi, HotFrost este o gamă largă de modele diferite asamblate în aceleași fabrici din China, unde sunt asamblate aparatele de uz casnic BOSCH, SIEMENS, TOSHIBA.

Gama include modele de masă și de podea cu diferite tipuri de răcire. Dozatoarele sunt disponibile într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu designul oricărei încăperi.


HotFrost acordă o mare importanță calității și serviciilor oferite de echipamentele pe care le comercializăm. Tehnicienii noștri sunt în contact permanent cu producătorii pentru a îmbunătăți caracteristicile de performanță, pentru a asigura o funcționare fără probleme și pentru a îmbunătăți calitatea echipamentului.

 

 

Dozator HotFrost 450ASM

Dozator de apă premium cu încărcare prin partea inferioară!

Două ani de garanție

Suntem încrezători în calitatea produselor noastre!

Despre companie HotFrost

Producător și furnizor global de dozatoare de apă.

Dozator HotFrost 118E

Cea mai bună valoare pentru bani! Cel mai vândut!